Bertram Beerbaum interieur designer

Shownieuws

Een kijkje nemen bij de sterren thuis. Bertram Beerbaum is door SBS6 gevraagd om tijdens het programma van shownieuws voor het item “binnenkijken bij de sterren” de kijkers een rondleiding te geven in het huis van de Internationale sterren. Klik en bekijk alle uitzendingen van het programma Binnenkijken bij de sterren.

divider
Bertram Beerbaum interieur designer

Huizenjacht

Naast zijn werk als ontwerper en algemeen directeur bij Kabaz speelde Bertram Beerbaum de afgelopen jaren een prominente rol in menig televisieprogramma. Één van die programma’s is het populaire ‘Huizenjacht’ van SBS6, waarin hij als ontwerper mensen begeleidt tijdens de zoektocht naar hun droomhuis. Voor Bertram een ‘creatieve snelkookpan’, omdat hij hen in korte tijd moet laten zien wat de verborgen mogelijkheden van een huis zijn en met welke ingrepen het daadwerkelijk een droomhuis wordt.

divider
Bertram Beerbaum interieur designer

Je eigen droomhuis

In het SBS programma ‘Je eigen droomhuis’ gaan ze op zoek naar Nederlanders die hun eigen woning gaan bouwen of drastisch laten verbouwen. Waarom is dit hun droomhuis en wat maakt deze woning zo speciaal? Ambitieuze bouwplannen die werkelijkheid worden.