Dagelijks houdt Bertram Beerbaum zich als mede-eigenaar binnen Kabaz bezig met interieur design. Zijn passie en uitdaging ligt in het vertalen van de wensen en de persoonlijkheid van de opdrachtgever naar een totaalbeleving, een thuis. Een totaalbeleving waarbij elk element bijdraagt aan perfectie en het verschil maakt met zomaar een mooi huis. En precies dát is waar Bertram naar zoekt in zijn ontwerpen.

Samen met mede-eigenaren André de Vos en Sef van der Plas vormt Bertram het hart van het warmbloedige ontwerpbureau Kabaz. Zij werken dagelijks met 25 medewerkers aan het ontwerp én de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten waarbij comfort voorop staat zowel in proces als resultaat. “Als dan uiteindelijk op de dag van de oplevering de kaarsjes branden, de champagne wordt ontkurkt en je de blije gezichten van de opdrachtgevers ziet, is dat nog steeds een magisch moment”.

interieurdesigner-Bertram-Beerbaum
Bertram Beerbaum, designer en co-owner Kabaz

De architecten en interieurarchitecten van Kabaz in Laren en Hilversum staan in binnen- en buitenland bekend om hun eigenzinnige en zeer persoonlijke ontwerpen. Laat je inspireren en ontdek het verhaal achter deze projecten.

Kabaz, concepts in comfort.