Naast het ontwerpen van producten dragen we ook graag bij in het creëren van mooie interieurs. Het is onze passie om met verrassende materialen en ontwerpen tot iets unieks te komen. Hieronder is een selectie van projecten te vinden waarbinnen wij een rol hebben gespeeld. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

legrand
Kabaz

Kabaz, is het bekende Gooise (interieur-) architectenbureau onder leiding van Bertram Beerbaum en André de Vos. Ze werken dagelijks aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten. De architecten van Kabaz zijn mensen die je verrassen binnen je eigen smaak, de ontwerpen zijn geïnspireerd door verhalen van gebruikers en worden daar op afgestemd.

legrand
Am le Grand

Le Grand is een kleinschalig nieuwbouwplan dat momenteel wordt gerealiseerd in Bilthoven bij Utrecht. Het plan omvat 39 stijlvolle woningen in drie typen; alle woningen bieden ruime mogelijkheden om persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan. Bertram Beerbaum is als ontwerper en interieuradviseur aan het project verbonden en adviseert toekomstige bewoners bij de indeling, afwerking en de realisatie van hun woondromen.

blaricum
Blaricummermeent

Ook de toekomstige bewoners van De Blaricummermeent, in het hart van het groene Gooi, kunnen terugvallen op de kennis, kunde en expertise van Bertram Beerbaum. Hij staat hen met verrassende adviezen en praktische ideeën terzijde om hun huizen die persoonlijke en unieke sfeer te geven, waardoor het nieuwe huis een ‘nieuw thuis’ wordt. Wilt u meer informatie over de Blaricummermeent? Klik dan op de button hieronder.

Projecten van Kabaz, by Bertram Beerbaum